Träningar från 25/1 till 7/2
2021-01-22 18:28

Nedanstående gäller 25 januari – 7 februari till att börja med.

• Samtliga lag födda 2005-2015 kör igång ordinarie inomhusträningar med start 26 januari.(2016/2017-grupperna kan tyvärr inte komma igång riktig än pga begränsat antal i lilla hallen på kfum).
    Tränarna kommer kalla till träning via sportadmin.

•  Våra juniorlag (födda 2004 och äldre) kommer träna utomhus i grupper o max 8 spelare vid samma tillfälle.

• Individuella träningar (extra möjligheterna) kommer igång först med start veckan efter, dvs 1 februari.

Allmänt:

•  OM du inte är helt kry – stanna hemma!

För föräldrar:

• Endast laget och lagets tränare får vara i hallen/Byggnaden under träning. Föräldrar lämnar och hämtar utanför byggnaden. Coachen släpper in 15 minuter innan träningen.

För spelarna:

• Samtliga omklädningsrum är stängda – byt om hemma. Se till att vara klädda efter väder och vind. Byt skor på plats i hallen.
  • Ta med handsprit. Ha den vid din vattenflaska. Sprita händerna vid fler tillfällen under träning.

• Avstå från high fives och liknande.

• Om det går att undvika kommunaltrafiken till och från träning så gör det!

• 15 minuter innan träningstid är det samling utanför byggnaden (utomhus),  håll avstånd). Tränaren släpper in er i hallen.

• Ni får bara vara i hallen under er träningstid.
  • Undvik att träffa laget innan och efter samt häng innan och efter träningen.

För coacher.

• Coachen hämtar spelarna vid in/utgången 15 minuter innan träningen ska börja.

• Börja träningen med att sprita händerna. Se till att det sker ett par gånger till under träningen, förslagvis under vattenpauser.

• Coachen måste se till så spelarna lämnar hallen innan nästa lag efter kommer in i hallen (på kfum sker ingång till hallen i entrén närmst gymmet och utgång genom entrén vid bortre kortsidan)

• Undvik folksamlingar.. både under/innan/efter träning.

• Bara de som tränar får vara i hallen.

• Er träningstid slutar 5 minuter innan utsatt tid. På sluttiden ska ni och laget ha utrymt hallen (om det behövs mer tid, sluta tidigare).

• Om ngn spelare inte är helt frisk så får de inte delta i träning utan ska gå hem och kurera.

• Om någon i laget är bekräftad covid-19 positiv, kontakta Victor snarast möjligt. Vi har möjlighet att snabbtesta medlemmar.

• En rekommendation är att coachen har munskydd på sig under träning.

• På kfum ska ni fylla i antal deltagare på lista som finns i hallen.

• In och utgång på kfum sker ENBART genom entren på Rosengatan.

Frågor kring reglerna kan ställas till Victor, victor@centralbasket.se