Aktuella regler kring vår verksamhet
2021-03-02 13:13

Samtliga lag födda 2002-2015 är igång med ordinarie inomhusträningar
Tränarna ansvariga för att kalla till träning samt informera laget via sportadmin.

Allmänt:

• OM du inte är helt kry – stanna hemma!
    Om någon i hushållet har covid så ska spelaren stanna hemma.

• Vi avstår kollektivtrafiken till och från träning i så stor utsträckning som möjligt!
    Om du måste nyttja kollektivtrafiken så använd munskydd.

• Vecka 10 är det inga träningar.
  • Framöver ska samtliga spelare/coacher som varit bortresta (utanför Stockholm)  stanna hemma från träning en vecka efter hemkost,  oavsett om symtom visas eller inte.

• Tills vidare spelas inga interna eller externa träningsmatcher, pga ökade spridningen i vårt område.

• Vi undviker att blanda träningsgrupper tills vidare.

För föräldrar:

• Endast laget och lagets tränare får vara i hallen/Byggnaden under träning. Föräldrar lämnar och hämtar utanför byggnaden. Coachen släpper in 15 minuter innan träningen, efter träningen följer coachen spelarna till dörren.

För spelarna:

• Samtliga omklädningsrum är stängda – byt om hemma. Se till att vara klädda efter väder och vind. Byt skor på plats i hallen.
  • Ta med handsprit. Ha den vid din vattenflaska. Sprita händerna vid fler tillfällen under träning.
  • Avstå från high fives och liknande.
  • 15 minuter innan träningstid är det samling utanför byggnaden (utomhus),
    håll avstånd. Tränaren släpper in er i hallen.
  • Ni får bara vara i hallen under er träningstid.
  • Undvik att träffa laget innan och efter samt häng innan och efter träningen.

För coacher.

• Coachen hämtar spelarna vid in/utgången 15 minuter innan träningen ska börja.
  • Börja träningen med att sprita händerna. Se till att det sker ett par gånger till under träningen, förslagsvis under vattenpauser.
  • Coachen måste se till så spelarna lämnar hallen innan nästa lag efter kommer in i hallen (på kfum sker ingång till hallen i entrén närmst gymmet och utgång genom entrén vid bortre kortsidan)
  • Undvik folksamlingar.. både under/innan/efter träning.
  • Bara de som tränar får vara i hallen.
  • Er träningstid slutar 5 minuter innan utsatt tid. På sluttiden ska ni och laget ha utrymt hallen (om det behövs mer tid, sluta tidigare).
  • Om ngn spelare inte är helt frisk så får de inte delta i träning utan ska gå hem och kurera.
  • Om någon i laget är bekräftad covid-19 positiv, kontakta Victor snarast möjligt. Vi har möjlighet att snabbtesta medlemmar.
  • Samtliga coacher ska ha munskydd på sig under träning.
  • På kfum ska ni fylla i antal deltagare på lista som finns i hallen.
  • In- och utgång på KFUM sker ENBART genom entrén på Rosengatan.