Utskick till spelare födda 2013
2021-02-01 14:28

Välkomna tillbaks till träningarna! Det har varit en annorlunda säsong så här långt och kommer nog tyvärr vara det ett tag till. Just nu är det ju nästan som vanligt för barnen i deras träning, och vi hoppas det kommer fortsätta så.

Bananakids fortsätter under våren som vanligt (så länge vi får), förutom skollov och röda dagar så är det träning fram till slutet av maj.

Till hösten så startar vi lag för spelare födda 2013. Vi kommer ha verksamhet i city, på Östermalm samt ev. i Johannesskolan och Hjorthagen beroende på intresse.
Träningstiderna för Citylagen sätts under våren. Östermalm, ev Johannes och Hjorthagen blir först när vi får träningstiderna från Stockholm stad under sommaren. Så fort vi har informationen så kommer ni få den via mail.

Ni kan redan nu delta i en liten enkät kring vart ni vill träna till hösten osv. Ni hittar den här: LÄNK
(10 biobiljetter lottas ut till deltagande).

Under vårens skollov erbjuder vi extra träning i form av Skills sessions. Två timmar med enbart basketens grunder tillsammans med några av våra mer rutinerade tränare. Information om sommarlägret och skills sessions hittar ni här: LÄNK

Om ni har kompisar eller syskon som skulle vilja prova är det bara göra en intresseanmälan via centralbasket.se. Vi har verksamhet för de flesta födda 2017-2005 och även gymnasieåldern.

Om ni har några frågor eller feedback, hör gärna av er!

Victor Sundquist, klubbdirektör
KFUM Central Basket